top of page

MINÄ

Olen Aki Peiju, 46-vuotias yritteliäs "nuori" mies Vantaalta. Perheeseeni kuuluu kaksi ihanaa tytärtä (6v ja 8v).  Lapsuudenkotini sijaitsee Päiväkummussa, nuoruuden vietin Tikkurilassa ja nykyisin pidän majaa tässä Rekolan/Matarin rajalla. Maailmaa on myös tullut kierrettyä paljon sekä työn, että vapaa-ajan merkeissä. Kansainvälisyys on ollut osa arkeani siis aina.

Itse työskentelen monipuolisissa asiantuntija tehtävissä teknologiayrittäjänä. Omaan taustaani kuuluu työskentelyä sekä globaaleissa isoissa corporaatioissa, että myös Suomen Pk-sektorilla monipuolisissa liiketoiminnan, teknologian- ja muutoshallinnan sekä HR:n kehitystehtävissä.

Kouluja on käyty ja elämähän on niin siviilissä kuin työelämässäkin jatkuvaa oppimista!

Harrastuksiin kuuluu ja ajan vie tottakai pienet tyttäret, mutta silloin kun sitä kuuluisaa "omaa" aikaa saa niin minut löytää pelaamasta sulkapalloa, maastopyöräilemästä tai kalasta. Lisäksi myös matkustelu, mökkeily ja hyvä ruoka on lähellä sydäntä.

Mottona on, että aina pitää yrittää parhaansa, kyllä se siitä.

Ruuhkavuodet menossa, mutta aina on aikaa hyville ideoille, verkostoitumiselle ja asioiden parantamiselle sekä tuottavalle yhteistyölle.

t.Aki

 

Aki Peiju Kuva 2010.jpg
bottom of page