top of page

AJANKOHTAISTA

09.02.2024

Valmiina uusiin haasteisiin / Open for work!

Moro ja Hyvää Alkanutta Vuotta!
Kokeillaan nyt verkostoni voimaa kun sitä on kerätty jo vuosia ja teitä taitaakin olla jo yli 1500 joiden kanssa on töitä tehty ja tutustuttu, tavalla tai toisella.
Nyt kävi niin, että jo etukäteen sovitut ja aloitetut hankkeet loppuu, aiottua aiemmin (helmikuun loppuun 2024) ja olisi mahdollisuutta keskustella uusista haasteista, niin yrittäjä pohjalta kuin suorarekrynä. Jos on kiinnostusta yli 23v teknologia osaamiseen ja johtamiseen niin ole ihmeessä yhteydessä. Katsotaan mitä keksitään yhdessä!
t.Aki
+358417933389
aki@peiju.fi
www.peiju.fi


*****
Hello and Happy Starting Year!

Let's once try the power of my network here in LinkedIn And Web which has been gathered during the years by. There are over 1500 colleagues which I have worked with or we have known each other in some other way.
It is now that a couple of programs which have been agreed and started will end earlier than agreed (by end of february 2024) and now I would have the opportunity to discuss new challenges with you. I can work as an entrepreneur or directly to you. If you are interested in over 23y experience about technology and leadership, let me know. I'm sure we can find out something together!
Br
Aki
+358417933389
aki@peiju.fi
www.peiju.fi

27.02.2023

Keväiset Terveiset!

Moi, 

Paljon on ehtinyt tapahtua sitten viime päivitysten, mutta ohessa jotain viime aikojen kuulumisista. 

Sain olla mukana yhdessä Suomen suurimmista "hankkeista" kun uusia hyvinvointialueita (HVA) perustettiin kovalla kiireellä. Pääsin näkemään erittäin läheltä 3 HVAn valmistelun, toteutuksen ja käyttöönoton. Oli hienoa huomata, että  omasta osaamisestani oli hyötyä, kun saatiin hankkeet onnistuneesti maaliin. Kokonaisuus oli valtava ja vaikutus kaikkien meidän arkeen suuri. Onneksi se on nyt tehty. 

Jatkan nyt keväällä edelleen hanke- ja muutosjohtamisen parissa hyvin monelaisissa eri hankkeissa, joten ei työt onneksi tuohon loppuneet :) Enkä sitä kyllä epäillytkään. 

Aina on mukava verkostoitua niin ollaan yhteydessä ja katsotaan mitä muuta jännää kevät tuo. 

Aurinkoista päivää!

t.Aki

www.peiju.fi

aki@peiju.fi

GSM +358 41 79 333 89


 

16.06.2021

KIITOKSET KAIKILLE ÄÄNESTÄJILLE!

 

Alue vaaleissa (#SOTE) sitten alkuvuodesta päätyyn saakka. Erityisen ylpeä olen alueellisesta kannatukseta. Nyt sitten naapuri kylät myös mukaan tekemiseen Vantaan hyväksi!

Mukavaa Kesää!

t.Aki

*****

Äänestysalue/Osuus äänistä

Matari 13,8 %

Rekola 9,2 %

Mikkola 6,2 %

Päiväkumpu 6,2 %

13.06.2021

AKI PEIJU - KUNTAVAALIT 2021 - VAALILUPAUKSET

1. Digitalisaatio, asiakaskokemusta parannettava Vantaan palveluissa sekä lisättävä uusia asiakasta tukevia sähköisiä ratkaisuja.

2. Yrittäjyys, Vantaan on oltava Suomen houkuttavin paikka pyörittää yritystä. Varmistettava osaavan henkilöstön sijoittuminen Vantaalle sekä varsinkin tuettava Pk-yritysten kasvumahdollisuuksia.

3. Työn mahdollistaja, kaikki työ on arvokasta! Vantaan on suurena työnantajana luotava työpaikkoja ja työllistettävä enemmän sekä mahdollistaa yksityisen sektorin halu investoida Vantaalle.

Tule tapaamaan minua ja keskustelemaan ajankohtaisista asioista Rekolan paahtimolle (Joukontie 42, 01400 Vantaa) seuraavina ajankohtina:

  • Lauantai 29.05. kello 10-14

  • Lauantai 05.06 kello 10-14

  • Lauantai 12.06. kello 10.14

Saat mukaasi mukavan yllätyksen!

Kuntavaaliehdokas Aki Peiju

Vantaan Kokoomus 202

Aki Peiju Kahvi.jpg
bottom of page