top of page

AJANKOHTAISTA

27.02.2023

Keväiset Terveiset!

Moi, 

Paljon on ehtinyt tapahtua sitten viime päivitysten, mutta ohessa jotain viime aikojen kuulumisista. 

Sain olla mukana yhdessä Suomen suurimmista "hankkeista" kun uusia hyvinvointialueita (HVA) perustettiin kovalla kiireellä. Pääsin näkemään erittäin läheltä 3 HVAn valmistelun, toteutuksen ja käyttöönoton. Oli hienoa huomata, että  omasta osaamisestani oli hyötyä, kun saatiin hankkeet onnistuneesti maaliin. Kokonaisuus oli valtava ja vaikutus kaikkien meidän arkeen suuri. Onneksi se on nyt tehty. 

Jatkan nyt keväällä edelleen hanke- ja muutosjohtamisen parissa hyvin monelaisissa eri hankkeissa, joten ei työt onneksi tuohon loppuneet :) Enkä sitä kyllä epäillytkään. 

Aina on mukava verkostoitua niin ollaan yhteydessä ja katsotaan mitä muuta jännää kevät tuo. 

Aurinkoista päivää!

t.Aki

www.peiju.fi

aki@peiju.fi

GSM +358 41 79 333 89


 

16.06.2021

KIITOKSET KAIKILLE ÄÄNESTÄJILLE!

 

Alue vaaleissa (#SOTE) sitten alkuvuodesta päätyyn saakka. Erityisen ylpeä olen alueellisesta kannatukseta. Nyt sitten naapuri kylät myös mukaan tekemiseen Vantaan hyväksi!

Mukavaa Kesää!

t.Aki

*****

Äänestysalue/Osuus äänistä

Matari 13,8 %

Rekola 9,2 %

Mikkola 6,2 %

Päiväkumpu 6,2 %

13.06.2021

AKI PEIJU - KUNTAVAALIT 2021 - VAALILUPAUKSET

1. Digitalisaatio, asiakaskokemusta parannettava Vantaan palveluissa sekä lisättävä uusia asiakasta tukevia sähköisiä ratkaisuja.

2. Yrittäjyys, Vantaan on oltava Suomen houkuttavin paikka pyörittää yritystä. Varmistettava osaavan henkilöstön sijoittuminen Vantaalle sekä varsinkin tuettava Pk-yritysten kasvumahdollisuuksia.

3. Työn mahdollistaja, kaikki työ on arvokasta! Vantaan on suurena työnantajana luotava työpaikkoja ja työllistettävä enemmän sekä mahdollistaa yksityisen sektorin halu investoida Vantaalle.

Tule tapaamaan minua ja keskustelemaan ajankohtaisista asioista Rekolan paahtimolle (Joukontie 42, 01400 Vantaa) seuraavina ajankohtina:

  • Lauantai 29.05. kello 10-14

  • Lauantai 05.06 kello 10-14

  • Lauantai 12.06. kello 10.14

Saat mukaasi mukavan yllätyksen!

Kuntavaaliehdokas Aki Peiju

Vantaan Kokoomus 202

Aki Peiju Kahvi.jpg
bottom of page